konsept-header

Våre konsept

FIRST® LEGO® League

I 2000 arrangerte FIRST Scandinavia den første FIRST LEGO League-turneringen i Skandinavia. Siden den gang har vi arrangert nesten 700 FLL-turneringer og nærmere 20 skandinaviske finaler hvor til sammen flere hundre tusen barn og unge har deltatt. FIRST Scandinavia har også arrangert flere Open European Championship der lag fra hele verden har deltatt. 
Les mer om FIRST LEGO League på hjernekraft.org.

Newton-konseptet

FIRST Scandinavia har siden 2003 utviklet Newton-konseptet i samarbeid med ressurspersoner i norsk skole. Målet er å gi flest mulig barn og unge gode lærings- og mestringsopplevelser med naturfag, matematikk og teknologi.  Det første rommet utenfor Norge åpnet i Danmark i 2015. 

I Newton-konseptet har vi Newton-rom, som gir læreplanbasert undervisning i skoletid, og Newton Camp som er et spennende ferie og fritidstilbud. 

Hjemmesider: newton.no, newtonroom.com og newtoncamp.no

Nettbutikken fspartner.no

FIRST Scandinavia Partner er en autorisert LEGO® Education forhandler og formidler produkter som LEGO® MINDSTORMS®, LEGO® WeDo, teknologi og energi produkter, samt Early Learning serien, som er rettet mot barnehager. 

Produktene og tjenestene vi tilbyr skal være med på å legge til rette for et stimulerende læringsmiljø hvor man møter kunnskapsmålene gjennom praktiske aktiviteter innen bl.a. naturfag, matematikk, samfunnsfag og IKT. 

I vår nettbutikk fspartner.no finner du også produkter som vi tilbyr i konseptene FIRST® LEGO® League og Newton, samt produkter til bruk i annen undervisning eller privat. 

Hjemmeside: fspartner.no 

Oppdatert