konsept-header

Våre konsept

FIRST® LEGO® League

I 2000 arrangerte FIRST Scandinavia den første FIRST LEGO League-turneringen i Skandinavia. Siden den gang har vi arrangert nesten 700 FLL-turneringer og nærmere 20 skandinaviske finaler hvor til sammen flere hundre tusen barn og unge har deltatt. FIRST Scandinavia har også arrangert flere Open European Championship der lag fra hele verden har deltatt. 
Les mer om FIRST LEGO League på hjernekraft.org.

Newton-konseptet

FIRST Scandinavia har siden 2003 utviklet Newton-konseptet i samarbeid med ressurspersoner i norsk skole. Målet er å gi flest mulig barn og unge gode lærings- og mestringsopplevelser med naturfag, matematikk og teknologi.  Det første rommet utenfor Norge åpnet i Danmark i 2015. 

Newton-rommene tilbyr praktisk undervisning i matematikk, naturfag og teknologi til skoler og barnehager. Newton-rommene i Norge eies og driftes lokalt av kommuner og fylkeskommuner. Et rom kan ligge på eller ved en skole eller i tilknytning til en næringsaktør/næringspark. 
Undervisningen i Newton skal inngå som en del av skolens ordinære drift.
 

Hjemmesider: newton.no og newtonroom.com

Nettbutikken fspartner.no

FIRST Scandinavia Partner er autorisert forhandler av undervisningsløsninger fra LEGO® Education. LEGO® Education leverer komplette undervisningsløsninger som inneholder leksjonsplaner, tips til aktiviteter og lærerstøtte. Alt er tilrettelagt for å kunne gjennomføre undervisning i tråd med den norske læreplanen. 

Vi har undervisningsløsninger fra 1. trinn til videregående skole 
• BrickQ Motion Essential for småtrinnet 
• BrickQ Motion Prime for mellom- og ungdomstrinn 
• Spike™ Essential for småtrinnet(programmerbar) 
• Spike™ Prime for mellom- og ungdomstrinn (programmerbar) 

I tillegg holder vi kurs i programmering for lærere.

Hjemmeside: fspartner.no 

Oppdatert