Skandinavisk Finale 2017

I samarbeid med Statoil og Morgendagens Helter ønsker vi velkommen til Skandinavisk finale på Statoils kontor på Fornebu, like utenfor Oslo.

Les hele nyheten
IMG_2240

36. prosjektledermøtet i FLL

29. og 30. august ble det 36. prosjektledermøtet i FIRST LEGO League avholdt på vakre Schæffergården i Gentofte kommune. 75 personer deltok og hovedtema var naturligvis opplæring i årets FLL oppdrag som offentliggjøres den 10. september.

Det ble to  to herlige og inspirerende dager som også inneholdt idemyldringer, lek og læring med WeDo for prosjektlederne fra Norge, Sverige, Danmark og Færøyene. 

Vi er nå godt forberedt for en ny FLL sesong og gleder oss til å komme i gang med Animal Allies og Creature Craze!

Les hele nyheten
Kurs

Kurs

Sommerferien er over, og mange skoler har brukt denne siste uken før elevene kommer til inspirasjon og planlegging. Vi har denne uke gjennomført FIRST LEGO League kurs i Bodø, samt kurs om de pedagogiske produktene Storystarter og More 2 Math i Trondheim, Mo i Rana og Svolvær.

Les hele nyheten
ACi_topp

ARCTIC CAMP INTERNATIONAL 2016

I uken 3. - 10. august 2016 ble Arctic Camp International gjennomført for andre gang. 27 unge mennesker fra Norge, Hellas, Italia, Kypros, Thailand og Skottland fikk spennende og lærerike opplevelser i naturskjønne omgivelser.

Les hele nyheten

Endelig åpning for Newton Sørfold

Sørfold ligger øst i Indre Salten, og grenser til Sverige, Steigen, Hamarøy og Fauske. Sørfold har vært en del av Newton Salten nettverket siden 2010, og har levert gode matematikk-kurs som resten av nettverket har nytt godt av. De 3 siste årene har de jobbet med å realisere et Newton-rom på Straumen Skole. Torsdag 14. januar var ventetiden over.

Les hele nyheten

Newton Mineral

18. mars presenterte FIRST Scandinavia Newton-konseptet for deltakere på Mineralklynge Nords møte i Narvik. 

Les hele nyheten